Ši grupė žinoma Lietuvoje jau ne vienerius metus, tačiau pastaruosius praleido tyloje. Pradėta nauja veikla, dalyvavimas M.A.M.A. apdovanojimuose ir klausomiausias albumas – dar tik pati pradžia. Naujas skambesys, neįprastas gyvas pasirodymas ir netgi keli kūriniai su house muzikos elementais – tik maža dalis to, ką galima papasakoti apie artėjantį vakarą. Žinoma, repertuarą būtinai papildys ir nostalgiški bei už širdies griebiantys seni kūriniai.

Sausio 27-ąją Peterbore pakerės ne tik „Lemon Joy“ pasirodymas, tačiau taip pat ir didžėjų duetas Johny Disco & MrMo iš Londono, leisiantis jums koncertą pradėti bei pratęsti house muzikos ritmais iki paryčių.

Johny Disco - Fly Or Die renginių rezidentas, jau kartą grojęs Peterbore „Spring Awakening“ renginyje, tačiau tai - tik labai maža dalis jo karjeros. Pasirodymai tokiuose klubuose kaip Pacha, Ministry of Sound, Egg, The Whitehouse jam nebesvetimi, o nuolatiniai ekspermentai su muzika padaro jo pasirodymą išskirtinį ir nepamirštamą. Jo kolega MrMo – tai jaunas, perspektyvus dj, tačiau taip pat privertęs eiti iš proto minias Ministry of Sound ir Pacha šokių aikštelėse.

Renginys vyks klube „Pulse 8“.

Jau kitą naktį, „Lemon Joy“ šou Londone, klube „Cargo“ apšildys dar vienas gyvas pasirodymas – MrMo ir Krystal Sisodia house muzikos projektas. MrMo ritmus papildys sodrus Krystal Sisodia balsas. Ji - talentinga ir stipraus balso savininkė iš Pietų Londono, kurios pasirodymas žadą atima ne vienam, tereikia išgirsti. Tačiau vakaras šiais pasirodymais tikrai nesibaigs ir jauki klubo atmosfera kvies jus pasilikti iki ryto bei mėgautis sodriais house/techouse/techno garsais su nuotaikingais Cubism djs: Alex Tepper (Saved/ Rekids), Saytek(live), Mark Gwinnett, Paul Johnson bei Deanoloco. Tiesa, ši vieta ypatinga, taigi turbūt neveltui ją jau yra aplankę tokie atlikėjai kaip Beardyman, Jurga Šeduikytė, LCD soundsystem ir kiti.