Kaip ir grupės susitikimus, likusias lietuvių kovas žadama žiūrėti „The Sports Cafe“ Londone (80 Haymarket, London, SW1Y 4TE, metro stotelė – Piccadilly Circus).

Sirgaliai laukiami Peterborough, „The Parkway Sports and Social Club“ (Markew Avenue, Peterborough, PE1 2AS, mylia į šiaurę nuo traukinių stoties). Daugiau informacijos galima rasti čia.

Lietuviu jaunimo Birmingeme lyderė Agnė Selemonaitė taip pat kviečia tautiečius palaikyti krepšininkus. Pusfinalio rungtynes su ispanais penktadienį bus galima žiūrėti „Sports Café“ (239-240 Broad St., B1 2HG Birmingham).

„Mums bus skirta VIP Lounge su dideliu ekranu, tad griebk savo draugus bei trispalvę ir junkis!“ – ragina A. Selemonaitė. Toje pat kavinėje tikimasi žiūrėti ir finalines rungtynes.

Lietuvių sodyboje („Headley Park Hotel“, Picketts Hill, Sleaford, Hampshire, GU35 8TE) bus galima stebėti ne tik pusfinalio ir finalines varžybas – žmonės tuo pačiu nori žiūrėti ir Olimpinių žaidynių uždarymo ceremoniją.

Žiūrėti krepšinį tautiečius kviečia ir Škotijoje gyvenantys lietuviai. Norintys kviečiami į Glazgo barą „The Sports Café“ (292-332 Sauchiehall Street, G2 3JA). Tiesa, ne darbo valandomis baras duris atvers tik jei susirinks 15 žmonių grupė.

Lietuvos ir Ispanijos rinktinių susitikimas vyks penktadienį, rugpjūčio 22 d., 13 val. Grinvičo laiku. Rungtynės dėl bronzos bus žaidžiamos sekmadienį, rugpjūčio 24 d., 5 val., o finalas – 9.30 val. Grinvičo laiku.

Jungtinės Karalystės lietuvių jaunimo sąjunga (JKLJS) palaikyti krepšininkus pakvietė jau per varžybas grupėje.

„Pamatyti gyvą krepšinio varžybų transliaciją Anglijoje, kur karaliauja futbolas, yra gana sunku. Dažniausiai lietuviams tenka varžybas stebėti internetu ar tiesiog sekti rezultatus“, - teigė šios akcijos sumanytojai Ieva Davydenko ir Evaldas Girskus.

Jie džiaugėsi įkalbėję vieną populiariausių sporto kavinių Londono centre – „The Sports Cafe“ tiesiogiai transliuoti Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes. Jau pirmojo susitikimo su Argentina žiūrėti susirinko pora šimtų nacionaline atributika pasipuošusių lietuvių.