D. Tanas, turintis 20 darbuotojų komandą, užsakymų pagaminti pliušinius augintinius sulaukia tiek iš savo šalies, tiek iš užsienio. Jo gaminamų gyvūnų įvairovę sudaro įvairių veislių šunys bei katės, taip pat mažesni gyvūnai, pavyzdžiui, žiurkėnai ir triušiai. Klientai atsiunčia išsamią informaciją apie gyvūną bei jo išmatavimus, taip pat jo nuotraukas ir vaizdo įrašus, kuriais gali remtis D. Tano komanda.

Gyvūno siluetas pirmiausia nupiešiamas ant kartono gabalo, kuris vėliau prisiuvamas prie audinio. Taip gaunamas karkasas, kuris vėliau užpildomas kamšalu. Sintetinis pliušinio gyvūnėlio kailis dažomas aerografu, kad būtų atkurtos mirusio augintinio kailio spalvos ir žymės. D. Tanas sakė, kad pliušinėms augintinių kopijoms gaminti naudojamos tos pačios medžiagos, kaip ir pliušiniams meškiukams.

„Norėčiau pasakyti vieną dalyką, kad mes negaminame iškamšų. Taigi šis neskanus faktorius dingsta, tiesa? Mes nenaudojame tikrosios augintinio odos. Tai iš tikrųjų visu šimtu procentų yra pliušinis žaislas. Iš esmės tai tos pačios medžiagos, iš kurių gaminame pliušinius meškiukus, bet pirmieji atrodo tikroviškiau“, – teigė „Pampanga“ pliušinių meškiukų fabriko įkūrėjas D. Tanas.

Kiekvieno pliušinio žaislo gamyba užtrunka apie dvi dienas, tačiau D. Tanas sako, kad dėl daugybės užsakymų (kartais per mėnesį jų būna šimtai) klientai savo augintinio kopijos gali laukti net ir kelias savaites.

„Vienas iš šių klonų bruožų yra tas, kad nors jūsų augintinio ir nebėra gyvo, vien tai, kad galite jį matyti jo mėgstamoje padėtyje, tarkime, ant sofos, sugrąžina prisiminimus. Tai kažkas fiziškai panašaus į jūsų augintinį, todėl jis vėl sukelia šiltus jausmus“, – sakė D. Tanas.

Keturkojo kopija kainuoja maždaug 3500 pesų (65 JAV dolerius), nelygu žaislo dydis ir detalių gausa. Tačiau daugeliui klientų tai nėra didelė kaina, vertinant nusiraminimą, kurį jis suteikia.

„Jis apmalšino ilgesio jausmą, nes dabar matome, kad jis tiesiog yra čia. Nors turime jo pelenus ir jį prisimename, daug geriau turėti kažką, kas iš tikrųjų jį primena“, – teigė šuns savininkė Jaja Lazarte.