Šiame moderniame komplekse įsikūrė visą parą veikianti didžiausia šalyje gyvūnų ligoninė, kurioje teikiamos visos būtiniausios gyvūnų gydymo paslaugos ne tik šunims ir katėms, bet ir lemūrams, krevetėms ir kitiems egzotiškiems gyvūnams – nuo ligų diagnostikos iki sudėtingiausių operacijų ir gydymo intensyvios priežiūros stacionare. Tai yra pirmoji gyvūnų ligoninė Vilniaus mieste su visą parą ne tik šiokiadieniais, bet ir visomis švenčių dienomis ligoninėje budinčia veterinarijos gydytojo komanda. Be to, jau netrukus ligoninėje pradės veikti ir pirmasis Vilniuje gyvūnų kraujo bankas, leisiantis ir sostinėje atlikti gyvybes gelbstintį gyvūnų kraujo perpylimą.

Komplekse taip pat įsikūrė ir vienintelis Lietuvoje gyvūnų reabilitacijos centras, kuriame įrengtas specialiai keturkojams skirtas baseinas ir vandens takelis – sunkiai sergantiems, traumuotiems gyvūnams čia atliekamos hidroterapijos ir gydomosios procedūros lazeriu, po kurių šunys vėl pradeda vaikščioti ir džiaugtis visaverte gyvenimo kokybe. Centre dirba užsienyje išsilavinimą įgiję ir analogų Lietuvoje neturintys specialistai, nes mūsų šalyje tokie specialistai dar neruošiami.

Komplekse teikiamos ne tik būtinos gydomosios bei sveikatinimo, bet ir visos kitos paslaugos gyvūnams: čia veikia šunų viešbutis, dienos centras, treniruočių salė, teikiamos gyvūnų masažo, kirpyklos ir kt. paslaugos.