Įvertinti šunis ir išrinkti pačius geriausius kiekvienos veislės atstovus buvo pakviesti tarptautiniai teisėjai iš JAV, Didžiosios Britanijos, Kanados, Airijos, Švedijos, Suomijos, Rusijos ir kt. šalių.

Paskutinę parodos dieną visų trijų dienų nugalėtojai – patys gražiausi šunys, varžėsi dėl Supreme Bis taurės, šiam finaliniam konkursui teisėjavo iš Australijos atvykęs tarptautinis šunų teisėjas Joy Lim.

Supreme Bis taurę jis įteikė žavingam papijonui FAIR PLAYER LALABAY iš Lenkijos.

Kaip įprasta tarptautinėse parodose, buvo renkami ir patys gražiausi Lietuvos kinologų šunys.
Rugpjūčio 2 d. juo tapo saliukis CINNAMON ALIUZIJA, kurio savininkės yra Jurgita Kairelytė ir Vida Dukauskienė. O rugpjūčio 3 ir 4 d. pačiu gražiausiu mūsų šalies šunimi išrinktas garbanotasis bišonas TAURO MISOKO, kurio šeimininkai – kauniečiai Janita ir Tauras Plungės bei Tautvydas Cinelis.

Šunų parodose Druskininkuose dalyvavo tik iš anksto registruoti, į parodos katalogą įtraukti šunys – to reikalauja Tarptautinės kinologų federacijos, didžiausios pasaulio šunų mylėtojų organizacijos, parodų organizavimo taisyklės. Lietuvos kinologų draugija yra šios organizacijos narė.

Nors tarptautinių šunų parodų organizavimas visada atima daug laiko ir jėgų, LKD komanda dar spėjo parodų išvakarėse, liepos 30-ąją, Vilniuje surengti tarptautinę kinologų konferenciją, kurioje dalyvavo bei pranešimą skaitė ir FCI prezidentas Tamas Jakkel.

Kitą dieną po konferencijos įvyko steigiamasis naujos FCI komisijos posėdis. Ši komisija rūpinsis švietimu ir viešaisiais ryšiais, naujosios komisijos vadove išrinkta Lietuvos kinologų draugijos prezidentė Ramunė Kazlauskaitė. Tai svarbus mūsų šalies kinologijos pripažinimas ir laimėjimas.

Rugsėjo pabaigoje šunų mylėtojai vėl rinksis kurorte, tik šįkart Lietuvos pajūryje, Palangoje, kur ir vėl 3 dienas šurmuliuos tarptautinė šunų mylėtojų bendruomenė.