Į parodas buvo registruotos 196 šunų veislės, iš viso 1250 dalyvių varžėsi parodos ringuose.

Gegužės 25 d., šeštadienį, čempionų klasės afganų kurtų kalytė ESBELTO‘S NOT YOUR BFF, trumpiau Lilo (kalytės savininkė ir veisėja – Lisbeth Berge Karlsen) iš Norvegijos tapo tarptautinės šunų parodos „Molėtų mero taurė 2019“ laimėtoja. Lilo yra Norvegijos, Suomijos, Kroatijos, Danijos, Švedijos, Šiaurės šalių bei tarptautinė šunų čempionė.

Antras tarp gražiausių šunų šeštadienio parodoje buvo šiba inu, trečias – valų korgis pembrukas. Abu šie šunys – iš Rusijos.

Tarp Lietuvos šunų šeštadienį gražiausiojo titulą laimėjo nykštukinis pudelis KISS IN THE RAIN GAMTOS HARMONIJA, kurio savininkė – vilnietė Julija Dijakovskaja. Antras – L. Kudirkienės Lasos apsas CH CHIC CHOIX SIXTH SENSE , trečias – J. Januškauskaitės-Plungės ir T. Plungės vokiečių nykštukinis špicas TAURO STRADIVARIUS.

Gegužės 26 d. gražiausiu parodos „Aukštaitija 2019“ šunimi tapo juodos spalvos toipudelis iš Rusijos CH EVAK‘S WATERMARK. O renkant abiejų parodų patį gražiausiąjį ir vėl nugalėjo afganų kurtų kalytė Lilo – „Supreme Bis“ taurė iškeliavo į Norvegiją. Šiam konkursui teisėjavo iš Brazilijos atvykęs tarptautinis šunų ekspertas Gabriel Valdez. Teisėjų komandoje buvo ekspertai iš Japonijos, Portugalijos, Švedijos, Ispanijos, Rumunijos, Vengrijos ir kitų šalių.

Kviečiame pasižiūrėti parodų akimirkas!