Trejų metų kalytė nuo pat mažens visą laiką praleidžia su šeimininke Whitney. Moteris išmokino kalytę atpažinti potrauminio stresinio sindromo, nerimo sutrikimų, migrenos požymius, kalytė gali vesti neregius ir sustabdyti žmones nuo veiksmų, kurie gali juos sužaloti.

Whitney myli gyvūnus, todėl neretai jiems ištiesia pagalbos ranką. Panašu, kad su savo augintine ji turi daug ką bendro: vienąkart kalytė nuvedė šeimininkę į mišką, kuriame rado kartoninėje dėžėje paliktus kačiukus. Vieną po kito, Banner ištraukė neseniai gimusius jauniklius.

„Panašu, kad kažkas juos paliko aklinai uždarytoje kartoninėje dėžėje tam, kad šie pražūtų. Tas kažkas turbūt tikėjosi, kad kačiukų niekas niekada nesuras, tačiau, neįsivaizduoju, kaip, bet Banner juos aptiko. Sušalę kačiukai tuo metu nepajėgė net sumiaukti. Mane piktina atvejai, kuomet taip žiauriai pasielgiama su mažais, dar nieko blogo nespėjusiais padaryti gyvūnais. Tai žiauru ir beširdiška“, – „Bored Panda“ pasakojo Whitney.

Moteris priglaudė kačiukus. Taip su beglobiais ji pasielgia dažnai, mat vietinėse prieglaudose gyvūnams atliekama eutanazija praėjus vos trims dienos nuo jų sugavimo.

Whitney priglaudžia gyvūnus tam, kad šie turėtų didesnį šansą išgyventi ir surastų naujus šeimininkus. Išgelbėti kačiukai taip pat jau pakeliui į naujus namus, kuriuose bus mylimi.

Daugiau rasite čia.