DELFI ir „Nestle Baltics" kviečia visus šunų augintojus dalintis gražiausiais savo keturkojų gamtoje kadrais ir kiekvieną savaitę laimėti savo augintiniams skanėstų arba savaitgalį su keturkoju viešbutyje „Grand Spa Lietuva" Druskininkuose.

„Šios kampanijos idėja gimė dirbant su skanėstų šunims „Adventuros" gamintojais. Pats prekinis ženklas „Adventuros" reiškia nuotykį, o produktai yra 3 laukinių skonių: šernienos, buivolų mėsos ir elnienos. Šie išskirtiniai skoniai stimuliuoja šunų pojūčius ir patenkina natūralius instinktus. Taigi, su šia kampanija norime paskatinanti šunų šeimininkus kuo daugiau laiko praleisti gamtoje kartu su savo augintiniais ir patirti laukinių nuotykių. Todėl neatsitiktinai parinkome pagrindinius prizus – 4 savaitgaliai su augintiniu Druskininkuose, nuostabiame gamtos kampelyje, kur tikrai galima patirti ypatingų nuotykių. Bus galimybė laimėti ir mažesnių prizų net 1000 „Adventuros" pakuočių", - apie konkursą pasakoja „Nestle Purina PetCare" marketingo vadovė Lietuvoje Asta Tomaševičienė.

Savo keturkojų nuotraukas kelkite ČIA.

Konkurso trukmė: nuo gegužės 31 d. iki liepos 3 d. imtinai. Konkurso esmė - dalyviai dalinasi savo šuns nuotrauka, kurioje augintinis aiškiai matomas ir yra lauke. Kiekvieną savaitę 200 projekto dalyvių laimi skaniųjų prizų (po 1 pakuotę „Adventuros" užkandžių). Prizus gauna 50 daugiausiai balsų surinkusių dalyvių ir 150 burtų kelių ištrauktų dalyvių.

Taip pat kiekvieną savaitę skelbiami didžiųjų prizų nugalėtojai: savaitgalio su augintiniu viešbutyje Druskininkuose. Pagrindinių prizų laimėtojai bus renkami iš visų dalyvių burtų būdu (kiekvieną savaitę po vieną laimėtoją). Žaidimo prizai laimėtojams bus išsiųsti paštu. Apie laimėjimą laimėtojai bus informuoti asmeniškai elektroniniu paštu, kurį pateikė registracijos lange.

Daugiau informacijos rasite ČIA.