Kuba Riestauodegė

Rusva kalytė – tikras laimės šaltinis. Nenustygstanti vietoje, žavinga ir be galo žaisminga aštuonių mėnesių Kuba atspindi tikrą Karibų dvasią. Šunytė mielai dūksta su kitais panašaus amžiaus šuniukais. Kuba taip pat turi vieną unikalų išskirtinumą: kai šnekina žmonės, ji žaviai suraukia savo snukelį. Ši riestauodegė mažylė tikrai taps geriausia ir linksmiausia drauge savo naujiems šeimininkams.

Mačio

Mažylis Mačio – tikras mažasis džentelmenas. Nedidelio ūgio, kresnas, iš pirmo žvilgsnio labai santūrus, bet tik pašnekinus atsiskleidžia žaismingas ir guvus jo būdas.

Pusės metų šunelis bus nedidelio ūgio, šiek tiek šiurkštesnio kailiuko ir takso letenėlėmis. Mačio puikiai sutaria su kitais prieglaudoje gyvenančiais šunimis, bet geriausiu draugu jam taps naujas šeimininkas.

Jei norite vieną iš šių šuniukų priimti į savo namus, susisiekite su prieglaudos „Beglobis“ (Vilnius) savanoriais, tel. 8 652 44 093.

Kartais beglobiams surasti naujus ir šiltus namus, kuriuose juos mylėtų, – tikras iššūkis. Kompanijos „Purina“ inicijuoto projekto „Ieškome namų“ tikslas – padėti benamiams šunims ir katėms greičiau surasti naujus šeimininkus. Kiekvieno prieglaudos gyventojo istorija unikali, tad tikime, kad pasidalindami jomis surasime žmones, kurie šiuos pamestinukus besąlygiškai mylės kiekvieną dieną.