Gyvūnų ėdalo kompanija „Purina“ kviečia visas Lietuvos įmones prisijungti prie socialinio projekto „Gyvūnai darbe“. Projekto tikslas – paskatinti įmones tapti atviresnėmis gyvūnams, skatinti bei sudaryti galimybes darbuotojams auginti ir rūpintis taip vadinamais „biuro augintiniais“.

Viso projekto metu iki Naujųjų metų kompanijos „Purina“ komanda lankysis įmonėse, kurios rengia „Gyvūnų dienas darbe“ ir yra draugiškos bei atviros darbuotojų augintiniams. Dalinsimės patirtimi ir istorijoms su portalo Letena.lt skaitytojais, o keturkojai kolegos bus nudžiuginti gardžiomis dovanomis.

Socialinio projekto komanda laukia laiškų iš įmonių, kurios yra draugiškos gyvūnams bei planuoja surengti „Gyvūnų diena darbe“ renginį savo darbuotojams. Tikime, kad kiekviena patirtis ir įspūdžiai gali įkvėpti kitas organizacijas naujam požiūriui ne tik į darbuotojus, jų darbo aplinką, bet ir geriausius žmonių draugus – gyvūnus.

Norėdami dalyvauti „Purina“ projekte, rašykite mums el. paštu info@letena.lt arba užpildykite mūsų anketą iki lapkričio 10 dienos.