Į varžybas atvyko Latvijos, Estijos, Rusijos, Lenkijos, Baltarusijos, Ukrainos, Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Suomijos ir Lietuvos sportininkai su savo augintiniais. Tarp jų ne vienas
pasaulio ir Europos čempionatų nugalėtojas arba prizininkas.

Šios varžybos yra Baltijos Taurės 2018 ir Pasaulio Taurės įskaitinis etapas. Sportininkai varžysis DR-6, DR-4 (vežimaičių šešių ir keturių šunų rungtyse), SC-1, SC-2 (paspirtuko vieno ir paspirtuko
dviejų šunų rungtyse). BJW, BJM – dviratininkė, dviratininkas ir šuo bei kroso su šunimis rungtis.

Visos rungtys, išskyrus kroso su šunimis, dar yra skirstomos į šiaurinių veislių šunų ir atviras klases, todėl žiūrovai turi galimybę išvysti ir specialiai kinkinių varžyboms treniruojamų eurodogų, greisterių, racedogų, Aliaskos haskių veislių šunis.

Šiemet vyks ir vaikų bėgimo su šunimis rungtys. Šiemet vaikai skirstomi į tris amžiaus grupes: iki 7 m., 8-10 m. ir 11-13m. Varžybose yra galimybė dalyvauti ir mažiesiems žiūrovams, kuriems savo šunis mielai skolina sportininkai. Sekmadienį po pagrindinių startų vyks varžybėlės neįgaliems vaikams.

Varžybų nugalėtojai bei prizininkai paaiškės sekmadienio popietę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)