Purina“ – „Nestle“ korporacijos dalis, kurios ofisuose darbuotojams suteikiama galimybė darban atsivesti savo augintinius. Įmonė ragina tuo pačiu pavyzdžiu sekti ir kitas įmones, o skleisti idėją padeda Europos šalyse vystomas projektas „Pets@Work“.

Į darbą „Nestle Baltics“ kategorijos vadovas Rokas Sadauskas eina ne vienas – šalia vedasi savo šunį. Vyras spėjo pastebėti, kad šalia esantis augintinis padeda lengviau įveikti stresines situacijas, o ir susirinkimai kartu su šunimi praeina greičiau ir maloniau.

Vis dėlto, vienu metu visų augintinių darbuotojai stengiasi neatsivesti. Čia lakstantys keturkojai – vien šunys. Kačių šeimininkai savo augintinius palieka namuose, mat joms aplinkos keitimas nepatinka.
„Pas mus taip priimta, kad gyvūnus į darbą galime atsivesti kasdien. Dažniausiai atsivedame

penktadieniais, nes tai – laisvesnė diena. Nors augintinis reikalauja nemažai dėmesio iš kolegų, tačiau efektyviai malšina stresą. Negana to, jam vienam namie liūdna, o kai jis šalia, man ir pačiam ramiau“, – teigia R. Sadauskas.

Gyvūnai darbe“ – tai „Purina“ socialinis projektas, kuris skatina įmones būti draugiškomis augintiniams ir sudaryti sąlygas darbuotojams į darbą atsivesti savo keturkojus draugus. Daugiau informacijos apie projektą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)