2013 m. vyras priglaudę dvejų metų pitbulį Ostino gyvūnų centre. L. Jimnez'as niekada anksčiau nesvajojo auginti pitbulio, tačiau pamatęs, kaip prieglaudos savanoriai vedžioja Titus'ą, jį įsimylėjo ir panoro priglausti.

Nuo to laiko penkerius metus jie buvo neišskiriami, o vyras negalėjo įsivaizduoti savo gyvenimo be šuns. Deja, atėjo diena, turėjusi juos išskirti – jam butą nuomojusi kompanija pareikalavo iškeldinti šunį iš buto, antraip jis bus išvežtas. Vyras neturėjo kitos vietos apsigyventi bei nepažinojo nieko, kas galėtų pasirūpintų šunimi tol, kol jo šeimininkas ras naują vietą gyventi.

Prieglaudos darbuotojai pastebėjo šunį paliekančio vyro skausmą. Nors dauguma žmonių, palikdami savo augintinius, tikina, kad vieną dieną sugrįš jų pasiimti, tačiau to niekada taip ir nepadaro – šis kartas buvo kitoks.

L. Jimnez'as lankė augintinį kiek galėdamas dažniau. Titus'as prieglaudoje praleido 4 mėnesius, kol atėjo diena, kuomet vyras su savo šeima persikėlė į namus, kuriuose galėjo laikyti šunį. Anot L. Jimnez'o, viskas tik į gera – dabar Titus'as turi didelį kiemą, kuriame gali lakstyti.

Fotografė įamžino dieną, kuomet šeimininkas ir jo augintinis vėl galėjo būti kartu. Nuotraukos sužavėjo internautus ir greitai išplito.

Daugiau rasite čia.