Moteris mėgo leistis į žygius kartu su kalyte, tačiau negalėjo įsivaizduoti keliaujančio naujojo augintinio. Ollie nebuvo sveikas gyvūnas - net ir atlikus kojos operaciją, gydytojai diagnozavo jam cistitą bei pastebėjo, kad gyvūnas baiminasi šunų. Nors cistitas išgydomas, baimė šunims buvo sunkiau įveikiama problema.

Katino šeimininkė jo neatidavė prieglaudai ir nusprendė suteikti jam šansą ir nesuklydo - gyvūnai netrukus susidraugavo. Nors iš pradžių dėl gyjančios kojos katinas turėdavo likti namie, vos tik pasveikęs jis šeimininkei parodė, kad į žygius nori leistis kartu, ir netrukus moteris nusprendė surizikuoti.

„Kai mes išvykdavome, jis atrodydavo labai susierzinęs. Mums išeinant jis bėgdavo prie durų, o po to sekdavo žvilgsniu pro langą. Praėjusį pavasarį kartu su kalyte vykome iškylauti ir pamaniau - kodėl gi nepasiėmus kartu ir katino? Nusprendėme kartu pasiplaukioti baidarėmis“, - įspūdžiais su „The Dodo“ dalinosi A. Pitcher.

Dabar trijulė visur keliauja drauge. Kai katinas pavargsta, šeimininkė jį neša jam skirtoje kuprinėje. Dabar jų šeimininkė negali atsidžiaugti sprendimu priglausti šiuos gyvūnus.

„Gyvenimas nebūtų toks nuotaikingas ir pilnas meilės. Be Ariel ir Ollie. Jie praskaidrina kiekvieną dieną“, - sakė ji.

A post shared by Amber & Ariel (@ambpitch) on Oct 14, 2017 at 5:30am PDT

A post shared by Amber & Ariel (@ambpitch) on Nov 1, 2017 at 10:05am PDT

A post shared by Amber & Ariel (@ambpitch) on Nov 10, 2017 at 4:20pm PST

A post shared by Amber & Ariel (@ambpitch) on Jun 5, 2017 at 5:39am PDT

A post shared by Amber & Ariel (@ambpitch) on May 29, 2017 at 6:06am PDT

A post shared by Amber & Ariel (@ambpitch) on May 23, 2017 at 5:35pm PDT

A post shared by Amber & Ariel (@ambpitch) on Mar 21, 2017 at 4:35pm PDT

Daugiau rasite čia.