S. Sleime pastebėjo, kad kalytė atrodo taip, tarsi dar visai neseniai būtų atsivedusi šuniukų, nuo kurių buvo atskirta. Nors nėra žinoma, ar šunys išties gali verkti kaip ir žmonės, moteriai buvo akivaizdu, kad gyvūnas nelaimingas. Taip pat matėsi, kad kalytė, pavadinta Cinnamon, yra nutukusi.

„Prieglaudos darbuotojai mano, kad kalytė buvo išnaudojama daugintojų kaip šuniukų gaminimo mašina. Akivaizdu, kad jai teko gimdyti daugybę kartų“, – „The Dodo“ teigė S. Sleime.

Kadangi prieglaudoje trūko norinčiųjų laikinai globoti gyvūnus, S. Sleime nusprendė padėti greičiau gyvūnui surasti naujus namus jį nufilmuodama.

„Vaizdo įrašą patalpinau feisbuke, tačiau tokio dėmesio, kokio sulaukiau, nesitikėjau. Jau per pirmąją dieną vaizdo įrašas turėjo 700 tūkst. peržiūrų“, – teigė S. Sleime.

Moters pašto dėžutę užplūdo laiškai iš viso pasaulio - nesuskaičiuojama galybė žmonių norėjo priglausti Cinnamon arba padėti surasti jos šuniukus. Netrukus kalytę priglaudė S. Sleime draugė Meghan Shelton.

„Pitbuliai man reiškia labai daug. Manau, kad tai yra nesuprasta šunų veislė. Kai pamačiau vaizdo įrašą, kuriame ji verkia, verkiau ir aš pati. Verkė ir mano vaikai. Kai parodžiau įrašą savo vyrui, jis pasiūlė kitą dieną nuvažiuoti jos apžiūrėti“, – pasakojo M. Shelton.

Kitą rytą prie prieglaudos išsirikiavo keletas šeimų, Shelton'ai buvo pirmieji. Jie pamilo kalytę ir iškart nusprendė ją priglausti.

Pažiūrėkite, kaip pasikeitė kalytė.