Šuneliui Max'ui buvo 5-eri, kuomet jį priglaudė Patrick'as ir Kirsten Riley iš Minesotos. Jis greitai susidraugavo su nuo seno namuose gyvenančia haskių veislės kalyte Sasha. Deja, sena kalytė ilgai negyveno ir paliko vienišo Max'o širdyje tuštumą. Šią tuštumą netrukus užpildė nauja draugystė su antinu.

Porai priglaudus antiną Quackers'ą, Max'as iškart jį pamėgo. „Max'as nuolat sėdėjo šalia paukščio aptvaro. Taip jie vienas prie kito priprato. Nuo tada, kai antiną išleidome iš aptvaro, jie visur leidžia laiką kartu“, – „WCCO-TV“ sakė P. Riley.

„Jie kartu miega, valgo, geria, vaikštinėja. Viską daro kartu“, – pridėjo K. Riley. Negalintys patikėti, kad antinas ir šuo gali taip puikiai sutarti, akimirkai stabteli net ir pro šalį pravažiuojančių automobilių vairuotojai.

Draugai greitai išpopuliarėjo apylinkėje. „Grįždama namo vis tikiuosi, kad šie gyvūnai bus lauke. Labai gera juos matyti kartu. Nuolat matau šalia stabtelinčius praeivius. Šioje vietoje kartais ima strigti eismas dėl sustojančių nusifotografuoti“, – sakė kaimynystėje gyvenanti Alisa Godejahn.

Daugiau rasite čia.