Kitą dieną Simon'as pabėgo iš naujojo šeimininko namų ir pasislėpė uoloje. Yosh'as mėgino prisikviesti katiną, tačiau šis nepasidavė. Tik po keleto valandų katinas leidosi ištraukiamas. Nuo tada jų santykiai pradėjo keistis.

„Kai jis nusiramino, tapo meilus. Tą dieną pamilau Simon'ą ir supratau, kad į prieglaudą jo neatiduosiu", – „The Dodo“ sakė Josh'as. Netrukus vyras pasiėmė katiną kartu į žygį.

„Jaudinausi, kad jis gali pabėgti, tačiau, laimei, jis visą laiką mane sekė. Pirmojo žygio metu jis pats įveikė beveik kilometrą – likusius porą kilometrų nešiau jį ant rankų. Jis buvo labai pavargęs“, – teigė katino šeimininkas.

Nepaisant to, Josh'as pastebėjo, kad katinui žygis patiko, todėl nusivedė jį dar kartą. Bėgant laikui, Simon'as darėsi vis drąsesnis, todėl šeimininkas jį pradėjo vestis kartu stovyklauti, plaukioti baidarėmis, kopinėti po kalnus ir tyrinėti uolas.

„Jis moka kopti per tas uolas, per kurias man nepavyksta. Taip pat pastebiu, kad jis dievina plaukiojimą – plaukiant baidarėmis, kartais jis įšoka į vandenį“, – teigė šeimininkas.

Dabar Yosh'as visur keliauja su savo katinu ir neįsivaizduoja be jo savo nuotykių. „Katinas triskart buvo kelionėse automobiliu, kurių trukmė yra 20 valandų, aplankė daugybę valstijų ir matė tiek, kiek kitos katės įprastai nemato. Šiam katinui pasisekė, bet užvis labiausiai pasisekė man, kad jį turiu“, – mano Josh'as.

Daugiau rasite čia.