Kačių parodoje bus galima išvysti itin populiarias bei jau pamėgtas Lietuvoje ir pasaulyje veisles: Britų trumpaplaukes, didžiuosius Meino meškėnus, Kurilų trumpauodeges, sfinksus, orientalus. Taip pat bus pristatyti ir retesnių veislių atstovai tokie kaip Amerikos riestaausiai, Bombėjaus, Burmos, Sibiro, Bengalijos, Abisinijos, Norvegijos miškinės katės.

Taip pat bus galima pamatyti itin retą veislės atstovą pasaulyje Tonkino kates, kurias pristatys veislynas „Pearlamur“ vienintelis Lietuvoje veisiantis šią švelnią būtybę turinčią unikalias jūros spalvos akis.

Tonkino katės – tai žmogaus sukurta veislė, gauta sukryžminus Siamo ir Burmos veislių kates. Jų akių spalva yra užburianti- mėlynai žalsva. Kūnas vidutinio dydžio, tvirtas ir raumeningas, gali sverti iki 5,5kg. Tonkino kačių kailis trumpas ir tankus, švelnus it šilkas, skaisčiai žvilga. Kailio spalva vystosi net kelis metus, o patį kailiuką prižiūrėti itin paprasta, nes jis neturi poplaukio ir mažai šeriasi. Puikiai tinka šeimoms auginančioms vaikučius, bei turinčius kitus gyvūnus. Veislė yra labai aktyvi, mėgsta aukštai šokinėti, daug laipioti. Ją lengva išmokyti vaikščioti su pavadėliu, dresuoti pasitelkiant interaktyviais žaislais ir įvairiomis gudrybėmis.

Lankytojai galės pabendrauti su kačių veisėjais, kurie patars kačių maitinimo, auklėjimo ir priežiūros klausimais. Norintys įsigyti kačiuką, bet vis nedrįstantys, iš arti galės pamatyti kilmingas kates, pabendrauti ir daugiau sužinoti apie veislių ypatumus, galbūt netgi įsigyti naują šeimos narį parodoje, o gal tai padės apsispręsti priglausti katinėlį globos įstaigoje.