„Auginu tris šunis ir norėjau, kad jie būtų įtraukti į šventės programą, tačiau šie gyvūnai juk ir taip turi namus ir gauna daug meilės. Tuomet pagalvojau apie tuos gyvūnus, kurie viso to neturi“, – „The Dodo“ sakė S. Clark.

Apie tai galvodama moteris susisiekė su „AHeinz57“ gyvūnų prieglauda, ieškančia šeimų beglobiams gyvūnams. Ji kaip tik buvo papildyta dar 100 gyvūnų Teksase prasiautus uraganui „Harvey“, todėl prieglaudos darbuotojai apsidžiaugė nuotakos sprendimu savo šventėje paskatinti žmones priglausti gyvūnus.

Šunelių vaidmuo vestuvėse nebuvo sudėtingas – jiems tereikėjo būti mieliems. Tuo metu prieglaudos darbuotojai svečiams pristatė ir kitus gyvūnus, kurie vestuvėse nepasirodė. Vestuvėse buvo galima rasti sąrašą gyvūnų, kurie vis dar neturi šeimininkų, tačiau labai norėtų juos turėti. Nuotaka vėliau sužinojo, jog šventės metu išties buvo išsiųsta nemažai prašymų priglausti beglobius gyvūnus.

Šuniukų pasirodymas vestuvėse sulaukė tiek dėmesio, kiek niekas nesitikėjo.

„Visi svečiai džiaugėsi šuniukais. Nuotaka norėjo atkreipti dėmesį į beglobius gyvūnus ir parodyti, kaip jiems svarbu surasti tinkamus namus. Žmonių reakcija buvo stulbinanti. Su mumis susisiekė daugybė susidomėjusių žmonių, kai kurie iš jų klausė, ar būtų galima „pasiskolinti“ idėją ir gauti šuniukų kitoms vestuvėms“, – aiškino prieglaudos atstovas.

Nors ši tradicija nepakeis gėlių puokščių, tačiau gali būti gražia alternatyva.

Daugiau rasite čia.