Ankstesni kalytės šeimininkai paliko gyvūną dėl nežinomų priežasčių. Nors kiekvienam nelengva susitaikyti su tuo, jog nebėra reikalingas, Jelly buvo itin sunku – negana to, jog ji buvo sena, kalytė taip pat buvo akla, beveik kurčia ir turėjo kitų sveikatos problemų.

Žinodama, ką teko iškęsti gyvūnui, E. Seamans nežinojo, ar kalytė bus draugiška. Moteris liko nustebinta, kai į rankas paimta Jelly išbučiavo moters veidą.

„Nebuvau tam pasiruošusi. Ji nėkart nekrūptelėjo, kai ištiesiau ranką jos paglostyti. Kai ją paėmiau, ji prisiglaudė prie mano krūtinės ir nenorėjo niekur iš ten trauktis. Kalytei reikėjo meilės - ji norėjo klausytis ją laikančio žmogaus širdies plakimo“, – „The Dodo“ sakė E. Seamans.

Moteris tuomet negalėjo priglausti Jelly, todėl pasiryžo surasti jai tobulus namus. Ji pasidalino kalytės nuotraukomis internete ir taip atsirado Carlynne McDonnell, prieglaudos „Barkee Laroux’s House of Love Animal Sanctuary“ įkūrėja.

„Kai pamačiau Jelly nuotraukas feisbuke, pagalvojau – kokia vargšelė! Negalime jos taip palikti“, – „The Dodo“ sakė C. McDonnell.

Nors iš pradžių moteris planavo tik priimti kalytę į savo prieglaudą, galų gale ji nusprendė priglausti gyvūną pati.

„Žinojau, kad taip nutiks tada, kai ją paliečiau. Net neabejojau, kad ji niekada nepaliks mano namų. Žinojau, kad ji liks mano namuose ir juose gaus visą jai reikiamą priežiūrą“, – teigė C. McDonnell.

Daugiau rasite čia.