Ši istorija sužavėjo daugybę žmonių, kuomet nuotakos sesuo Odalis pasidalino savo „Twitter“ paskyroje šunų nuotraukomis ir parašė apie šią tradiciją.

Priglaustų gyvūnų trijulė ne tik pripildė poros santuoką džiaugsmu, bet ir išmokė atsakomybės.

„Džiaugiuosi, kad mano sesuo nusprendė priglausti šiuos šunis ir priimti į savo šeimą. Jie kaip mano sūnėnai. Jaučiu, jog nauji augintiniai leido sutuoktiniams geriau suprasti, kas yra kantrybė ir meilė. Tikiuosi jų tradicija įkvepia šiuo pavyzdžiu sekti ir kitus. Juk tebėra nesuskaičiuojama galybė šunų, kurie vis dar neturi namų“, – „The Dodo“ sakė Odelis.

Laimei, poros auginami Teddy, Captain ir Chewy puikiai sutaria tarpusavyje.

Ši tradicija prasidėjo nuo Neydi svajonės turėti šuniuką, kurią ji puoselėjo dar nuo vaikystės. „Carlos'as nustebino mane padovanodamas pirmąjį šunį – Captain. Apie tai svajojome nuo pat vestuvių, todėl jis tai padarė mūsų pirmųjų metinių proga“, – teigė Neydi Romero.

Kai pora kartu praleido dvejus metus, atėjo metas keturkojui surasti draugą. Taip sutuoktiniai priglaudė ligotą šuniuką Teddy, kuris tapo kur kas energingesnis ir meilus, kai juo buvo tinkamai pasirūpinta apsilankius pas veterinarą.

Chewy prisijungė prie šeimos paskutinis, trečiųjų metinių proga. Sutuoktiniai priglaudė draugo šunį, kuriuo jis jau nebegalėjo pasirūpinti. Iš pradžių Neydi tam prieštaravo, bet galop nebeįstengė atsisakyti šuns, kuriam reikia pagalbos.

Pora svajoja, jog vieną dieną savo namus pavers gyvūnų prieglauda, tačiau kol kas daugiau nei 5 šunų auginti neplanuoja.

Daugiau rasite čia.