„Visus šiuos mėnesius Rocco verkė ir ilgėjosi prarasto šuns. Bet jis visada tikėjo, kad Jack'as dar pasirodys“, – „The Dodo“ sakė berniuko mama Romi.

Rocco ir jo šeima ieškojo šuns aplink savo namus Argentinoje, tačiau tai buvo beprasmiška. Deja, bet bėgantis laikas nė kiek nenumalšino skausmo berniuko širdyje. Jis buvo įsitikinęs, kad Jack'as dar sugrįš – ši mintis jam padėjo judėti pirmyn.

Vos prieš savaitę berniukui prisisapnavo, kad jo augintinis sugrįžta namo. Pasirodo, šis sapnas buvo pranašiškas.

Pirmadienį šeimos draugas pastebėjo prie degalinės klaidžiojantį benamį šunį ir akimirksniu jį atpažino – tai buvo Jack'as! Sulaukusi draugo skambučio, Rocco mama negalėjo patikėti tuo, ką girdi, tačiau pradėjo galvoti apie tai, kaip jos sūnus ir vėl galės pasimatyti su geriausiu draugu.

„Pasakiau berniukui, kad turiu jam dovaną. Kai pakviečiau jį į kiemą ir jis pastebėjo Jack'ą, atrodė, kad Rocco gimė iš naujo. Jis vis kartojo – aš tai žinojau“, – prisimena berniuko mama.

Pagaliau Rocco ir Jack'as buvo kartu. „Berniukas ir jo šuo artimesni nei kada nors anksčiau. Rocco visuomet sako, kad gyvenime svarbiausi dalykai – tai šeima ir augintiniai. Jam tai vienodai svarbu“, – sakė berniuko mama Romi.