Gyvūnų prieglaudos „JL Rescue“ įkūrėja Tiffany Tan stebėjosi, koks iškankintas atrodė gyvūnas. „Ji buvo tokia liūdna. Tikiu, jog kartais šunys suvokia, jog yra palikti ir niekam nereikalingi. Tuomet jie tiesiog pasiduoda“, – „The Dodo“ sakė ji.

Savo aptvare Electra atrodė taip, tarsi nebeturėtų jokios vilties. Vis dėlto, neįtikėtinai liūdno gyvūno nuotrauka greitai apskriejo visą „Facebook“ erdvę ir tai jai padėjo greitai surasti naujus namus.

T. Tan stengėsi pasirūpinti Electra ir, laimei, situacija greitai buvo išspręsta. Moters draugas Adriane'as Silvano pasisiūlė laikinai priglausti kalytę.

Electra iškart pasikeitė – kalytės pokyčiai nustebino T. Tan. „Ji tapo visai kitu gyvūnu. Ji buvo laiminga, norėjo prisiglausti. Tapo pačia mieliausia būtybe. Jei palygintumėte nuotraukas – nepatikėtumėte, jog tai tas pats gyvūnas.“

Pagaliau nutiko taip, jog laikini kalytės namai tapo jos namais visam gyvenimui.

„Mano draugas ketino tik laikinai priglausti Electrą, tačiau jis ją greitai pamilo ir priglaudė visam laikui. Kalytė nuostabi, nė kiek neagresyvi ir puikiai išauklėta. Ji puikiai sutaria su kitais gyvūnais ir vaikais – ji tiesiog puiki.“

Pasižiūrėkite, kaip pasikeitė kalytė!

@Laadopt...Electra... the face of the shelter dog... she looks like a queen!!

A post shared by Tiff-JL Animal Rescue (@tftann22) on May 27, 2017 at 10:07pm PDT