„Franky visada mėgo tai, kaip jam groju ir dainuoju. Jam tai patiko nuo tada, kai jis tebuvo mažas šunelis. Tada jis visiškai atsipalaiduoja“, – „The Dodo" sakė L. Westerman'as.

Gitara ir pianinu grojantis vyras teigė, jog pasirodymo metu šuo atsisėda kaip galėdamas arčiau šeimininko, dažnai įsitaiso tiesiog ant jo kelių.

Nepaisant to, šuns gyvenimas galėjo susiklostyti visai kitaip. Iš pradžių kelių mėnesių Franky gyveno Naujajame Orleane, Luizianos valstijoje, ir persikėlė pas naujus šeimininkus kaip tik prieš 2008 m. prasiaučiant uraganui „Gustavui“.

L. Westerman'as su savo žmona Alisha kaip tik tuo metu jautėsi pasiruošę priglausti pirmąjį gyvūnėlį ir naršė įvairių Naujojo Orleano šunų prieglaudų interneto puslapius.

„Prasiautus uraganui „Katrina", žinojome, kad norime priglausti šunį iš nusiaubtos vietos, kad joje pasimetęs šuo netaptų dar viena auka. Kai pamatėme Franky nuotrauką, žinojome, kad tai yra kaip tik tas šuo, kurio mes ieškome, todėl atskraidinome jį iš Naujojo Orleano į Kolumbą.“

Šiandien Franky leidžia laiką būdamas su nauja šeima ir dar vienu pitbuliu, vardu Dino.

Daugiau rasite čia.