Socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje, vienijančioje Londono turtuolių atžalas („RichKidsofLondon“) patalpintas 5 sekundžių trukmės įrašas pristatomas kaip linksmas juokelis, tačiau internautams jis sukėlė ne teigiamas emocijas, o tikrą įniršį.

Jame matyti, kaip baltas Maltos bolonės veislės šuniukas naudojamas tarsi šluostė prabangaus automobilio „Maserati MC12“ valymui. Įrašo autoriaus teigimu, šimtaprocentinis natūralus kailis yra vienintelis būdas tinkamai nuvalyti legendinę mašiną.
Skriaudžiamas šuo

Fone tuo metu skamba vyriškas balsas bei merginos juokas.

Autorius primena, kad šuniukas nenukentėjo. Tačiau vistiek daugumos žiūrovų reakcijos buvo neigiamos, o komentarai – smerkiantys autorių. Susirūpinimą išreiškė ir Jungtinės Karalystės gyvūnų teisių gynėjai.

Kai kurie internautai užstojo autorių teigdami, kad nieko blogo šiame įraše nematyti.

Šios grupės nariai neretai šokiruoja interneto vartotojus savo skelbimais bei mėgaujasi dėmesiu demonstruodami daugeliui neprieinamais savo turtais.

Kartą vienas turtuolis viešai pademonstravo, kaip sunaikina 87 tūkst. svarų sterlingų automobilį „Mercedes“ jį padegdamas, kitas supjaustė tūkstančius vertą kreditinę kortelę.