Dabar šuniukui 2,5 mėnesio ir jo atsiradimo istorija „Tautmilės“ prieglaudoje – tradicinė. Keturi šuniukai buvo rasti „Gariūnų“ turgavietėje, dėžėje. Prieglaudos darbuotoja Živilė juokauja, kad dėl šunelių spalvos ir suradimo vietos jiems atiteko „Gariūnų baravykų“ vardas, juk dabar pats grybavimo įkarštis, o šis „baravykas“ tikrai gali tapti laimikiu naujam šeimininkui.

Živilė pasakoja, kad šunelis labai gudrus ir protingas, nuo pirmų akimirkų su antkakliu jis klusniai ir ramiai eina šalia, visada atranda būdą, kaip užsiropšti ant kol kas dar per aukštos sofos, ir puikiai sutaria su didesniais už save šunimis.

Jei norite šį mažylį priimti į savo namus, susisiekite su Živile Vilčiauskaite, „Tautmilės“ prieglaudos darbuotoja, tel. + 370 674 45 140.

Kompanijos „Purina“ inicijuoto projekto „Ieškome namų“ tikslas – padėti benamiams šunims ir katėms greičiau surasti naujus šeimininkus. Kiekvieno prieglaudos gyventojo istorija unikali, tad tikime, kad pasidalindami jomis surasime žmones, kurie šiuos pamestinukus besąlygiškai mylės kiekvieną dieną.