Dažnu atveju šuo namuose - ne tik geriausias draugas, bet ir pats ištikimiausias saugotojas. Benjaminas ir Hope Jordan savo sūneliui Finnui nusamdė auklę, su kuria mažylis praleisdavo visą dieną, kol tėvai būdavo darbe. Mažylis dar nemokėjo kalbėti, todėl ir norėdamas nebūtų galėjęs pasiskųsti, bet šalia visuomet būdavo ištikimasis šuo Killianas.

Kuomet auklė įžengdavo į šeimos namus, šuo pradėdavo elgtis nervingai ir lodavo ant jos, nors su kitais aplinkiniais visuomet buvo draugiškas. Tėvams iš karto kilo įtarimų, kad kažkas su aukle nėra gerai. Taigi vieną dieną jie telefone įjungė diktofoną ir paslėpė jį po sofa.

Grįžę namo ir atsisveikinę su aukle, tėvai persklausė įrašą ir buvo šokiruoti - vaikas verkė, o auklė tildė jį keiksmais ir, greičiausiai, ne tik jais, mat įraše girdėjosi pliaukšėjimo garsai, o vaiko verksmas iš susierzinusio virsdavo skausmingu.

Nežinia, kuo viskas būtų pasibaigę, jei ne ištikimasis Killianas, leidęs šeimininkams suprasti, kad ši auklė jų šeimoje nepageidaujama.

LETENA.LT REKOMENDUOJA