Jau birželio 23 dieną, prieš pat Jonines pajūryje svečiuosis režisierės Dalios Jokubauskaitės spektaklis „Bestuburiada“ pagal vokiečių dramaturgės Ingrid Lausund pjesę.

Spektaklio veiksmas rutuliojasi viršininko laukiamajame: flirto, konkurencijos, įžeistų jausmų ir lyrinių išgyvenimų dramoje bevardžius ir bestuburius personažus įkūnija aktoriai Aleksas Kazanavičius, Rasa Marazaitė, Lukas Petrauskas, Kristina Mauruševičiūtė, Donatas Pauliukonis ir Loreta Raškevičiūtė.

Vasarai įsibėgėjus Menų spaustuvė į Palangą atveš dar du jaunųjų scenos menininkų projektus – tango spektaklį „Lolita“ (choreografas Irmantas Bačelis) ir šokio spektaklį „Sankryža“ (choreografai Petras Lisauskas ir Tautvilas Gurevičius).

Rugpjūčio pabaigoje sezoną užbaigs unikalus projektas - kūrybinės dramaturgų dirbtuvės ir jų metu sukurtų Lietuvos bei užsienio teatralų darbų pristatymas žiūrovams.

„Ramybės“ vasaros kultūros renginiai teatru neapsiriboja. Bendradarbiaudamas su menininkais iš visos Lietuvos, klubas palangiškiams ir kurorto svečiams rengia kasdienę programą visą vasarą: nuo 12 iki 17 val. čia veiks nemokamas kino klubas ir stalo žaidimai, 17-19 val. spektakliai skirti mažiesiems poilsiautojams, nuo 19 val. bus rodomi profesionalių teatrų spektakliai suaugusiems, o vakare – gyva muzika ir lotynų šokių vakarai.

„Ramybės“ klubas garantuoja, kad šią vasarą į Palangos poilsiautojų atostogų paketą įeis ir kokybiško meno dozė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją