Kaip skelbta anksčiau, originalus „Baltic Music“ spektaklis „Urvinė moteris“ žiūrovams bus pristatytas šių metų rudenį, rašoma „Baltic music“ pranešime spaudai.

Komedijos „Urvinis žmogus“ organizatoriai niekaip neprisidėjo prie balandžio mėnesį pradėto reklamuoti K.Smorigino ir S.Parulskio projekto.

Šie du lietuvių menininkai pasinaudojo originalios dar 2000 metais sukurtos ir keliose pasaulio valstybėse rodytos komedijos „Urvinė moteris“ pavadinimu. Be to, jų projekto pristatymui naudojamas „urvinės“ paveiksliukas, kuris yra labai panašus į originalųjį spektaklio „Urvinė moteris“ logotipą. Komedija „Urvinė moteris“ (angl. „Cavewoman“), kurią prieš šešerius metus sukūrė Pietų Afrikos rašytoja ir teatro režisierė Ema Peirson (Emma Peirson), yra rašyta kaip smagus atsakymas komedijos „Urvinis žmogus“ autoriui amerikiečiui Robui Bekeriui (Rob Becker).

Jo spektaklyje, kuris Lietuvoje su didžiuliu pasisekimu rodomas nuo 2005 metų sausio, vienintelis aktorius vyras bando aiškintis vyrų ir moterų mastymo ir elgsenos skirtumus.

E.Peirson herojė yra moteris, žiūrovams pateikianti savo požiūrį į vyrų ir moterų „nesusikalbėjimus“.

„Manome, kad daug potencialių žiūrovų K.Smorigino ir S.Parulskio projektą gali sieti su komedija „Urvinis žmogus“, juolab, kad K.Smoriginas yra vienas iš „urvinį“ vaidinančių aktorių. Todėl norime viešai pranešti, kad su K.Smorigino ir S.Parulskio projektu nesame niekaip susiję“, – sakė agentūros „Baltic Music“ direktorius Simonas Keblas.

Savo originalią komediją – atsakymą „Urviniam žmogui“ – agentūra „Baltic Music“ Lietuvoje stato nuo 2006 metų pavasario, bendradarbiaudama su Islandijos teatro prodiuseriu bendrove „Theater Mogul“. Šie partneriai kartu dirbo ir statant populiarųjį „Urvinį žmogų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją