Koncerte „Ritmo žaidimai V“ aktoriai kartu su klausytojais apžvelgs įvairias šventes, pradedant gimtadieniu ir baigiant viso pasaulio šventėmis, kuriose skamba ryški muzika, eisenas lydi šokiai.

„Kaip gimtadienius švenčia Rio karnavale? Kas būtų, jeigu gimtumei per Kalėdas? Ar Velykų zuikiai, švęsdami gimtadienius, gauna dovanų kiaušinių? Šiuos ir dar keistesnius klausimus nagrinėsime penktojoje „Ritmo žaidimų“ programoje ir visi kartu kursime savo svajonių gimtadienio šventę“, – užsimena R. Latvėnaitė.

Pasak aktorės, koncerte skambės programa su išskirtinai tik šiai edukacijai sukurtais kūriniais. Jubiliejiniame koncerte visų atėjusių klausytojų lauks paruoštos gimtadienio staigmenos.

R. Latvėnaitė – Klaipėdos jaunimo teatro aktorė, grupės „Graži ir ta galinga“ narė. Dainuojančių aktorių grupė 2020 metais buvo nominuota „M.A.M.A.“ apdovanojimams alternatyvios muzikos atlikėjo kategorijoje. Kartu su R. Latvėnaite „Ritmo žaidimuose“ pasirodys Klaipėdos jaunimo teatro aktorius Donatas Stakėnas, mušamaisiais instrumentais gros Jotvilas Švirinas.

Interaktyvus koncertas „Ritmo žaidimai V“ vaikams ir šeimai vyks spalio 4 d. Klaipėdos koncertų salė klausytojus kviečia suskubti įsigyti paskutiniuosius bilietus į 12 val. koncertą. Programa taip pat bus rodoma vakare, 18.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją