„Naujas singlas „Direction“ yra labai energingas kūrinys, muzikos galia mes norime garsiai pasiųsti Rusijos karinius veiksmus ten, kur buvo pasiųstas jų karinis laivas. Ta pačia kryptimi Rusiją siunčia ir mūsų šalies kultūros atstovai, kurie klipe rodo vidurinį pirštą agresoriui ir aiškiai išsako savo poziciją šiuo klausimu. Klipo filmavimas tapo lyg savotiškas mūsų visų protestas“, – sako grupės vadybininkė ir klipo prodiuserė Živilė Jankutė.

„Quark Effect“ nariai Kornelijus Pukinskis (saksofonas), Dominykas Snarskis (būgnai), Matas Samulionis (elektronika) tikina, kad vaizdo klipu nori ne tik išreikšti poziciją, bet ir skatinti, priminti apie paramos būtinybę Ukrainai, turime nesustoti to daryti, neatsipalaiduoti.

Vaizdo klipo filmavime dalyvavo muzikantai, aktoriai, kompozitoriai, šokėjai, kultūros atstovai: Samas, Victor Diawara, Dominykas Vyšniauskas, Domantas Razauskas, Adas Gecevičius, Aistė Lasytė, Elžbieta Latėnaitė, Jausmė, Antanas Gustys, Lukas Pivoriūnas, Paulina Simutytė, Andrius Šiurys, Rokas Jama Grajauskas, Sania Kovganko, Domas Raibys, Laurynas Jurgelis, Inga Mrazauskaitė, Artūras Mamania, Marius Eidrigevičius Arni, Tomas Terekas, Airidas Jankus, Paulius Markevičius, Vilma Jankienė, Živilė Jankutė, Jausmė, Laurynas Žakevičius, Airida Gudaitė, grupės „Quark Effect” nariai: Dominykas Snarskis, Matas Samulionis, Kornelijus Pukinskis.

Klipo scenarijų sugalvojo režisierius Dalius Kalinauskas; jis pasiūlė atsisakyti klipe rodyti karo vaizdus, teigdamas, kad yra ir kitų būdų išreikšti savo valią ir atkreipti visuomenės dėmesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją