Kaip skelbia LRT, teatro generalinis direktorius Martynas Budraitis teigia, jog juodu su režisieriumi, LNDT meno vadovu O. Koršunovu pasiekę žodinio susitarimo palikti šį dabartinėse pareigose. Dabar laukiama režisieriaus pasiaiškinimo raštu, tada bus skiriama drausminė nuobauda.

„Situacija normalizuojasi, yra pasiekti tam tikri susitarimai dėl ateities“, – LRT sakė M. Budraitis. Jis teigia aiškiai suformulavęs, kad piktnaudžiavimo alkoholiu teatras jokiu būdu netoleruos.

O. Koršunovas LRT patvirtino, kad teatro vadovas persigalvojo. „O iš esmės yra labai daug bendrų planų visai kadencijai. Man išėjus, aišku, daug kas sugriūtų, reikėtų perkurti iš naujo. Tai ne taip paprasta“, – teigė režisierius.

LNTD generalinis direktorius M. Budraitis buvo pareikalavęs režisieriaus atsistatydinimo iš pareigų, kai jis interviu davė neblaivus.

„Eidamas LNDT meno vadovo pareigas O. Koršunovas pakenkė teatro reputacijai. Po šios laidos pareikalavau meno vadovo atsistatydinimo“, – teatro pranešime tada skelbė M. Budraitis.

Kaip nurodė LNDT, O. Koršunovas neblaivus pasirodė kovo pradžioje LRT laidos „Performansas“ metu.

O. Koršunovas teatro meno vadovu tapo pernai vasarį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)