Koncertą, kurį pradės orkestro atliekamas Ukrainos himnas, numatyta transliuoti ir internetu – Filharmonijos „YouTube“ kanalu. Kviečiame jungtis ir visiems kartu palaikyti okupanto puolamą Ukrainą!

Filharmonija primena, kad vasario 26 d. koncerte su Lietuvos nacionaliniu simfoniniu orkestru (meno vadovas ir vyr. dirigentas Modestas Pitrėnas) Filharmonijos scenon žengs svečiai iš Vokietijos ir Kinijos – tai vokiečių batutos meistras, Lietuvos publikai puikiai pažįstamas Kai Bumannas bei Kinijoje ir Vokietijoje studijas baigęs pianistas virtuozas Haiou Zhangas. Koncertą visi pradės Ukrainos himnu, kviečiame jį giedoti kartu. Tolesnėje vakaro programoje, kaip ir buvo numatyta, skambės nemarioji klasika – Gioacchino Rossini, Wolfgango Amadeus Mozarto ir Franzo Schuberto kūriniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją