2019-aisiais geriausia pasaulio operos soliste pripažinta Asmik Grigorian šių metų vasario 27 dieną surengs ilgai lauktą pasirodymą Palangos koncertų salėje. Dėl pandemijos sukeltų apribojimų nukeltas jos pasirodymas Lietuvos pajūrio kurorte pagaliau įvyks, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Tai – ypatinga proga išvysti šią virtuozę ir išgirsti jos unikalų balsą skambant vienoje moderniausių šalies koncertų salių. Kita tokia galimybė gali pasitaikyti tik labai negreitai.

„Dėl įtemptos darbotvarkės ir sudėtingo grafiko, kuris suplanuotas iki pat 2028-ųjų, tik dabar visiškai netikėtai pavyko rasti tinkamą datą koncertui Palangoje, – sakė Asmik Grigorian. – Gavau nemažai laiškų iš žmonių, kurie laukė šio koncerto, todėl be galo džiaugiuosi galėdama pagaliau atvykti į Palangą ir juos nudžiuginti.“

Klausytojų laukia solinis šios atlikėjos koncertas drauge su Lietuvos kameriniu orkestru, diriguojamu Ričardo Šumilos.

Pasaulį savo balsu pakerėjusi Lietuvos operos žvaigždė koncerto metu atliks populiariausias operų arijas, kurios jau yra tapusio jos vizitine kortele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją