Po juo kviečiami pasirašyti visi neringiškiai, o taip pat Neringos kultūrai nusipelnę žmonės – Martyno Liudviko Rėzos kultūros ir meno premijos laureatai, Thomo Manno kultūros centro kuratoriumo, Liudviko Rėzos kultūros centro kuratoriumo nariai, Neringos garbės piliečiai – visi, kurių gyvenimas, veikla vienaip ar kitaip siejasi su Kuršių nerija ir kurie nėra abejingi Neringos ateičiai.

Atviras laiškas-kreipimasis dvi savaites bus Neringos savivaldybės Viktoro Miliūno viešojoje bibliotekoje Nidoje ir jos filialuose – Juodkrantėje, Preiloje, taip pat Juodkrantės Liudviko Rėzos kultūros centre, Pervalkos Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centre. Su minėto rašto turiniu bus galima susipažinti ir socialinių tinklų Neringos grupėse, internetinėje erdvėje.
Iniciatyvinė grupė taip pat surengs atvirą forumą internetinėje erdvėje, jo metu visuomenė galės detaliau susipažinti su ketinamais parduoti objektais ir ateities vizijomis – kaip šie statiniai galėtų būti įveiklinti, kad tarnautų visuomenės reikmėms ir kurtų pridėtinę vertę. Forumo data bus paskelbta atskirai.
 parengė Atvirą laišką–kreipimąsi „Dėl nekilnojamojo turto išsaugojimo visuomenės reikmėms“

Neringos bendruomenės iniciatyvinės grupės nariai yra ne vien neringiškiams, bet ir platesnei visuomenei pažįstami žmonės: Vitalija Teresa Jonušienė, dr. Lina Motuzienė, Aušra Feser, Norbertas Airošius, Edita Lubickaitė, Gražina Žemaitienė, Rūta Žeimienė, Raimonda Meyer-Ravaitytė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją