Akcijoje „Teatrinis kirpėjas“ dalyvavo dešimtys organizacijų, kurios valdžios apribojimus laikė nesąžiningais. Manikiūrininkės buvo pakviestos į Amsterdamo Van Gogho muziejų, o Franso Halso muziejus paverstas sporto sale. Karališkojoje Amsterdamo koncertų salėje ( Royal Concertgebouw) lankytojai galėjo nusikirpti plaukus per Amsterdamo filharmonijos orkestro repeticiją.


Griežtas karantinas Nyderlanduose paskelbtas dar prieš Kalėdas. Dėl smarkaus koronavirusio omikron atmainos plitimo buvo uždaryti muziejai, teatrai, koncertų salės ir įvairias paslaugas teikiančios įstaigos, tarp jų – kirpyklos, grožio salonai. Nuo sausio 15 karantino reikalavimai sušvelninti – žmonės gali nueiti apsikirpti ar į treniruotę sporto klube, bet kultūros įstaigoms atsidaryti dar neleidžiama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją