Kartu su laišku „Milžino“ platforma išplatino instrukcijas, kaip išsisaugoti jau įsigytas knygas, taip pat pranešta, kad tiems klientams, kurie turi automatinę mėnesinę prenumeratą, paslauga bus sustabdyta nuo birželio 30 dienos, o už neišnaudotą prenumeratos laikotarpį pinigai bus grąžinti.

Elektroninės prekybos vadovas Mantas Švažas Delfi kaip vieną pagrindinių šio užsidarymo priežasčių įvardino plėtros galimybių stoką.

„Matydami, kad ateityje negalėtume savo klientams pasiūlyti aukščiausios paslaugų kokybės dėl pakankamai riboto lietuviškų elektroninių knygų asortimento bei nuolatinio techninio pobūdžio investicijų poreikio, priėmėme sprendimą toliau „Milžino“ platformos nebevystyti. Sprendimas stabdyti platformos veiklą priimtas ir nematant tolimesnės aktyvios šio verslo modelio plėtros galimybių“,– sakė M. Švažas.

Ateities planų elektroninės prekybos vadovas kol kas tikino komentuoti negalintis: „Prieš priimant sprendimus vystyti panašaus pobūdžio platformą, labai atidžiai vertinsimės galimybes klientams pasiūlyti kokybišką ir platų turinį bei šiuolaikinius standartus atitinkančius technologinius sprendimus“,– pažymėjo M. Švažas.

Jis padėkojo visiems klientams, kurie naudojosi „Milžino“ teikiamomis paslaugomis.

„Visus, kurie įsigijo el. knygų raginame persikelti jas į savo įrenginius, o esamiems prenumeratoriams išsiuntėme detalią informaciją, kiek laiko dar bus galima naudotis paslauga ir kokios siūlomos alternatyvos“,– informavo M. Švažas.

„Milžinas“ – pirma integruota lietuviškų el. knygų parduotuvė ir skaityklė išmaniesiems įrenginiams, startavusi 2015 metais.

Platformą valdanti UAB „Alma littera sprendimai“ skaitytojams už mėnesinį 4,95 Eur mokestį siūlė neribotai skaityti daugiau nei 900 knygų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją