„Menas ir kultūra yra būtini žmogui: jie mus praturtina, plečia mūsų akiratį, padeda atgauti vidinę ramybę bei įkvepia naujoms idėjoms. Todėl man labai gera žinoti, kad mūsų klientai visoje Lietuvoje kokybiška, vertinga kūryba galės mėgautis visiškai nemokamai bei itin patogiai – neišeidami iš namų“, – sako „Cgates“ marketingo vadovė Dovilė Filmanavičiūtė.

Ką tik atsinaujinusios „Cgates“ televizijos žiūrovai jau šiemet galės nemokamai sau patogiu metu virtualiai aplankyti lankomiausią meno parodą „Rūšių atsiradimas. 90-ųjų DNR“, pamatyti virtualų pasakojimą apie vaikų ir šeimų itin pamiltą parodą „Ežeras pilnas žvaigždžių“ bei virtualiai susipažinti su šiuo metu muziejuje eksponuojama fotografijos paroda „Permainų šventė“. Šis turinys „Cgates“ klientams papildomai nekainuos ir bus prieinamas bet kuriuo metu.

Kitąmet MO TV programą papildys vaizdo pasakojimai iš 5 MO muziejaus parodų.

„Pamatę, kiek daug įdomių susitikimų, pokalbių įvyksta MO muziejuje, norime, kad visa tai galėtų pasiekti kuo daugiau žmonių, kad visi norintys galėtų dalyvauti. Taigi lankytojams siūlome turinį įvairiais formatais, kuriuos nuo šiol papildys ir MO TV turinys „Cgates“ televizijoje. MO yra daugiau nei tik pastatas Pylimo gatvėje, MO nuo šiol ir televizijos ekranuose“, – teigia MO muziejaus vadovė Milda Ivanauskienė.

MO TV žiūrovams siūlys ne tik dalyvauti virtualiose parodose, bet ir stebėti įkvepiančius „MO pokalbius“ su kūrėjais bei žinomais žmonėmis. Visa šeima galės turiningai leisti laiką kartu ir žaisti virtualius žaidimus stebėdami pažintines „MO edukacijos“ laidas, kurios taip pat įtraukiančiai pasakos ir apie Lietuvos meno istoriją bei menininkus.

„Cgates“ televizijos žiūrovai taip pat turės galimybę išvysti tai, ką iki šiol yra matę tik keletas žmonių – MO užkulisius. Šiemet jie kvies sužinoti 5 iki šiol negirdėtus MO muziejaus atsiradimo ir statybų faktus bei susipažinti su menininkų studijomis. MO muziejaus istorijų bei pokalbių su menininkais iš jų dirbtuvių vaizdo pasakojimai bus tęsiami ir kitąmet. .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją