„Didžiai apgailestaudami pranešame, kad p. Thomas Hampsonas negali rugpjūčio 19 d. koncertuoti Vilniuje, mat dėl rimtų šeimyninių priežasčių turi nedelsdamas keliauti į JAV. Dėl šių nepatogumų p. Hampsonas labai atsiprašo orkestro bei publikos ir tikisi susitikti kitą vasarą, 26-ajame Vilniaus festivalyje“, – rašoma p. Hampsono atstovų Nacionalinės filharmonijos direkcijai šiandien atsiųstame laiške.

Belieka viltis, kad jau ketvirtą kartą dėl pandemijos ir nenumatytų aplinkybių perkeliamas koncertas „Pasaulinės šlovės baritonas Thomas Hampsonas dainuoja ir diriguoja Gustavą Mahlerį“ įvyks 2022 m. Vilniaus festivalyje. Visi publikos anksčiau įsigyti bilietai lieka galioti. Norintiems susigrąžinti pinigus, informacija čia. Filharmonija atsiprašo dėl patiriamų nepatogumų.

Primenama, kad perkeliamo koncerto programoje numatytas Gustavo Mahlerio simfoninės ir vokalinės muzikos repertuaras: dainos iš „Stebuklingo berniuko rago“ ir „Blumine“ iš Simfonijos Nr. 1 D-dur „Titanas“. Programa buvo planuota atlikti su Lietuvos nacionaliniu simfoniniu orkestru (meno vadovas ir vyr. dirigentas Modestas Pitrėnas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)