Filme vaidmenis kuria gerai žinomi aktoriai – Gabija Jaraminaitė, Jolanta Dapkūnaitė, Juozas Budraitis, Aldona Vilutytė – ir talentingi jaunosios aktorių kartos atstovai – Milda Noreikaitė, Paulius Markevičius, Šarūnas Rapolas Meliešius.

Taip pat čia žiūrovai pamatys ir gan retai didžiajame kino ekrane sutinkamą aktorių Arūną Sakalauską. Filme jis sukūrė Vyto vaidmenį, kuris po dvidešimties santuokos metų palieka šeimą, taip ir neišdrįsdamas pasakyti tikrosios priežasties. Tačiau subtiliai dėliojamas vyro portretas atskleidžia platų emocinį lauką bei padeda suprasti sprendimą.

„Kino teatre filmą pamatysiu pirmą kartą. Visada bijau žiūrėti į save. Visgi man atrodo, kad svarbiausia – suprasti režisierių, todėl labai tikiuosi, kad man tai pavyko. Ačiū režisieriui Tomui Smulkiui už pasitikėjimą“, – sako aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)