Mielieji,

Einame iš proto, kai išsikrauna telefono baterija, bet nedarome nieko, kad neišsikrautų mūsų sveikatos baterijos.

Noriu, kad visi taptume geriausiomis savo pačių versijomis, todėl kai jus motyvuoju ir matau, kaip kovojate ir stengiatės, pati pasisemiu jūsų stebuklingos energijos.

Manau pažįstate tą akimirką, kai jūsų kūnas po dienos darbų jaučiasi sukaustytas, o galva – perkaitusi. Jau šį penktadienį parodysiu jums puikią vakarinę mankštą, kuri maloniai atpalaiduos po sunkios ir įtemptos savaitės.

Atminkite! Bloga treniruotė yra tik ta, kuri neįvyko.

Treniruokitės kūnu, kokį turite, o ne kokį norėtumėte turėti. Priimkite save!

Jei norite būti šios nuostabios energijos dalimi, jei norite gauti tiek meilės, kiek aš gaunu iš jūsų, nuo gegužės 14 d. apsilankykite mano treniruotėse Lietuvos kino teatruose.

Myliu jus!

P. S. Prisipažinsiu, kad pastaruoju metu išgyvenau keletą audringų ir intensyvių dienų, bet jaučiuosi kaip niekada puikiai. Sekite mane socialiniuose tinkluose ir pirmieji sužinokite, kokie pokyčiai vyksta mano gyvenime.

Silvija

Magnuso von Horno filmas „Prakaituok!“ nuo gegužės 14 d. Lietuvos kino teatruose. Filmą platina Europos šalių kino forumas „Scanorama“. Geriausius festivalio filmus taip pat galite žiūrėti virtualioje kino platformoje kinas.scanorama.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)