Nuo balandžio 19 dienos ketinama leisti teikti kino teatrų ir kino klubų paslaugas, teikiamas užtikrinant, kad žiūrovai užima tik sėdimąsias vietas, dalyvauja ne daugiau nei 50 žiūrovų, užpildoma ne daugiau kaip 30 proc. visų sėdimųjų vietų.

Bilietai turi būti platinami elektroniniu būdu, taip pat registruojami ir žiūrovai. Kino teatre vyresni nei 6 metų žiūrovai privalėtų dėvėti kaukes.

Prekiauti maistu ir gėrimais bei teikti kitas paslaugas kino teatrų ir kino klubų paslaugų teikimo vietose draudžiama. Taipogi nuo balandžio 19 dienos jau būtų leidžiama lankytis teatre ar kitose profesionaliojo scenos meno įstaigose.

Kaip ir kino teatrų atvejų, žiūrovai turėtų užimti tik sėdimas vietas, galima dalyvauti ne daugiau nei 50 žiūrovų ir užpildoma ne daugiau kaip 30 proc. visų sėdimųjų vietų, užtikrinant bilietų platinimą, registravimą elektroniniu būdu, ir taikantis kitų reikalavimų.

Galima būtų rengti koncertus, sporto ar kitus renginius atvirose ir uždarose erdvėse, kai renginyje dalyvauja ne daugiau nei 50 žiūrovų, neįskaičiuojant atlikėjų, sportininkų, trenerių ir pan.

Tokie renginiai taipogi bilietus turėtų platinti ir lankytojus registruoti elektroniniu būdu, žiūrovai renginį galėtų stebėti tik iš sėdimųjų vietų, užtikrinant kaukių dėvėjimą ir laikantis kitų reikalavimų. Uždarose erdvėse būtų galima užimti ne daugiau kaip 30 proc. visų sėdimųjų vietų, o prekiauti maistu ir gėrimais bei teikti kitas paslaugas renginių vietose – draudžiama.

Atvirose erdvėse būtų leidžiamos ekskursijos, kuriose dalyvauja ne daugiau kaip 10 asmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją