„Toro Bravo“ nariai pasakoja, jog dainos tekstas gimė, atėjus tai ypatingai nuotaikai, kuomet aplanko mintys, jog nieko gyvenime nėra amžino. „Kad visa turi pabaigą ir nesvarbu ar esi ministras, menininkas ar paprastas pijokėlis. Svarbi tik ta paskutinė tavo minutė, kuomet prieš akis prabėga visas gyvenimas. Tuomet supranti ar teisus buvai eidamas per gyvenimą. Ką padarei, kas buvai ir ką palieki“, – grupės vardu rašoma pranešime žiniasklaidai.

Grupės vokalistas Čiubas sako, kad klipo siužetas turi jam ypatingą istoriją: „Pieštiniame klipe yra atpasakotas paskutinis mano tėvuko sapnas. Broliui perpasakojant šį sapną, per kūną nuėjo šiurpuliai. Nes daina jau buvo sukurta, o joje dainuojama ir apie pabaigą, ir apie traukinį. Viskas atitiko. Tai ypatinga istorija. Ypatinga istorija man… Gal bus ypatinga ir klausytojui, nes panašius išgyvenimus patyrė ne vienas.“

Tai pirmasis animacinis klipas per daugiau nei du dešimtmečius besitęsiančią grupės „Toro Bravo“ muzikinę istoriją. Klipo vizualiką kūrė jaunasis animatorius RedAndrew (Andrius Žukauskas).

Menininkas pasakoja: „Grupės muziką buvau girdėjęs anksčiau, todėl man tai buvo ambicingas ir tikrai ilgas projektas, užsitęsęs beveik pusę metų. Mirties tema nėra sudėtinga. Mirtis yra labai natūralus dalykas, kurį reikia suprasti bei jam pasiruošti, o ne bijoti. Bandžiau tinkamai pavaizduoti kaip veikėjas supratęs, jog nesugebės pabėgti nuo traukinio, ramiai atsidūsta ir pasiruošia iškeliauti. Originali klipo idėja buvo kita, tačiau po „Toro Bravo“ vokalisto tėvo netekties, gavau galimybę sukurti kažką reikšmingo ir jaučiu didžiulę garbę dėl to.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)