Dar daugiau eksperimentinės muzikos atspalvių bei noise užuomazgų įgavęs skambesys – ne vienintelė „Sraigės Efekto“ permaina. Kuriant trečiąjį albumą „Tik Ėjimas“ svarbią jo dalį užima ir vokalas. Iki šiol savo instrumentiniais kūriniais šalies alternatyviojoje scenoje išsiskyrę vilniečiai naujausiuose darbuose pasitelkia ir tekstus. „Apie vokalo įtraukimą į dainas galvojome ne vienerius metus. Kuriant būsimo albumo dainas tai pasirodė kaip tinkamas įrankis stipriau realizuoti idėjas“, – teigia grupės nariai.

Pasak muzikantų, singlas „Vaikas“ pasakoja apie pažeidžiamumą ir vidinio nesaugumo sukuriamas būsenas. Žmogaus psichologinių išgyvenimų leitmotyvas – pagrindinė naujo albumo dainų tema, padiktuota šių dienų realijų. Tamsesnis ir niūresnis, nei klausytojams įprasta, singlas „Vaikas“ – naujausias Kristijono Nenartavičiaus, Nikitos Dobrotino ir Vaidoto Darulio kūrinys.

Gegužės 5 dieną pasirodysiantį albumą „Tik Ėjimas“ iš dalies finansuoja asociacija AGATA, išleidžia – „Suru Records“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)