Kvarteto pasirodymas - svarbiausias šio koncertų ciklo akcentas. Ansamblyje vienu ir dviem fortepijonais drauge su profesoriumi muzikuoja jo buvusios studentės, tarptautinių konkursų laureatės Vilma Rindzevičiūtė, Snieguolė Lapėnaitė ir Ligita Norkutė.

Koncerte taip pat dalyvaus fleitininkė Viktorija Vaišnienė, violončelininkė Roma Jaraminaitė, akordeonistas Raimondas Sviackevičius ir fagotistas Andrius Puplauskis. Vakaro programoje skambės G. van Calt, M. Moszkowskio, B. Godard, K. Volkovo, M. Krukausko, J. Tamulionio kūriniai. Skambant muzikai, Vinco Mykolaičio-Putino eiles skaitys Aldona Daučiūnienė.

Renginio koncertuose, šalia tokių patyrusių muzikos meistrų kaip M. K. Čiurlionio kvarteto muzikantai, jau pasirodė ir daug jaunų talentingų atlikėjų - fleitininkė Viktorija Vaišnienė, dainininkė Rima Tarosaitė, gitaristas Saulius S. Lipčius, grojęs duetu su tėvu violončelininku Sauliumi Lipčiumi. Savo sukurtą septetą "Septentrio" dviems fortepijonams, styginių kvartetui ir fagotui pristatė ir kartu su muzikantais jį atliko jaunas kompozitorius Mantas Krukauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją