„Tikimės, kad pavasaris mums suteiks atviresnes galimybes pasimatymams ir susitikimams. Vilniaus knygų mugė svarbi ne tik rašytojams, knygų dailininkams, leidėjams, bet ir skaitytojams, kurių lauksime knygų mugėje visiems saugiu metu“, – pranešime žiniasklaidai cituojama Rūta Elijošaitytė Kaikarė, Lietuvos leidėjų asociacijos direktorė.

„Vilniaus knygų mugėje svarbiausia yra susitikimai, tiesioginis gyvas bendravimas, tai šventė leidėjams, autoriams ir skaitytojams. Tačiau visa tai prie dabartinių aplinkybių negalėtume įgyvendinti. Situacija yra labai neapibrėžta, sunku prognozuoti, kas bus vasario mėnesį, o organizuoti renginį turime dabar. Todėl tai sunkus, bet teisingas ir vienintelis sprendimas“, – antrina Lietuvos parodų ir kongresų centro Litexpo vadovas Justinas Bortkevičius.

Tiksli Viniaus knygų mugės data paaiškės artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)