Dainininkė paguldyta į ligoninę po pasirodymo Maskvos Didžiajame teatre, kur dalyvavo pirmuosiuose operos spektakliuose po ekstremalios situacijos dėl pandemijos panaikinimo. A. Netrebko dainavo operos „Don Carlos“ pastatyme rugsėjo 6 ir 8 dienomis, tačiau rugsėjo 10 dienos spektaklis buvo atšauktas.

„Covid-19“ diagnozuotas dar vienam Maskvos Didžiojo teatro solistui – bosui Ildarui Abdradzakovui.

Operos žvaigždė A. Netrebko savo „Instagram“ paskyroje rašo, kad yra ligoninėje, kur jau praleido penkias dienas. Ten ji taip pat leidžia savo 49-ąjį gimtadienį, kuris yra rugsėjo 18 d.

„Aš laiku atvykau į ligoninę ir man čia padeda. Viskas bus gerai, velnias nėra toks baisus koks piešiamas“, – rašo A. Netrebko.

Dainininkė taip pat atskleidžia, kad jos vyras, azerbaidžanietis tenoras Yusufas Eivazovas, atliko antikūnų testą ir buvo nustatyta, kad jis jau turėjo infekciją. Šiomis dienomis jis vaidina Maskvos Didžiajame teatre, kur statoma opera „Pikų dama“.

Maskvos Didysis teatras yra vienas iš dviejų pirmaujančių Rusijos teatrų, kuriame netrukus po atidarymo visuomenei buvo užfiksuoti užsikrėtimai „Covid-19“. Rugpjūčio viduryje Sankt Peterburgo Marijos teatre susirgo 30 baleto artistų, trys iš jų buvo hospitalizuoti. Šis įvykis sukėlė rimtą susirūpinimą dėl muzikantų, šokėjų ir dainininkų sveikatos saugos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)