„Columbia Artists“ šiuo metu pradėjo procesą, kurio metu stengsis rasti būdų, kaip vykdyti įsipareigojimus kreditoriams. Tai viena iš nemokumo procedūros formų, kurios metu likviduojamas turimas turtas, vykdomi turimi finansiniai įsipareigojimai. Esame įsipareigoję artimiausiomis dienomis visiems be išimties suteikti visą reikiamą informaciją ir konsultacijų. Be to, kartu su įgaliotaisiais asmenimis ieškome galimybių, kaip pasirūpinti „Columbia Artists“ menininkų reikalais“, – teigiama išplatintame pareiškime.

Pareiškime taip pat priduriama, kad bendrovei teko „ilgą laiką taikstysis su pandemijos padariniais“. Be to, patikslinama, kad tas įgaliotasis asmuo – Molly Froschauer iš „Sherwood Partners“. „Sherwood Partners“ puslapyje internete skelbiama, kad M. Froschauer – nemokumo procedūrų profesionalė, turinti patirties bankroto teisėje.

1930 metais įkurta agentūra dirbo su tokiais garsiais dirigentais kaip Herbertas von Karajanas, Leonardas Bernsteinas, Jamesas Levine‘as, Eugene Ormandy, Antalis Doradi ir Otto Klempereris. Kalbant apie su agentūra bendradarbiavusius pianistus, verta paminėti Vladimirą Horowitzą ir Vaną Cliburną. Su „Columbia Artists“ dirbo ir tokie klasikinės muzikos atlikėjai kaip Leontyne Price, Renata Tebaldi, Elisabeth Schwarzkopf, Risë Stevens, Marian Anderson, Richardas Tuckeris ir Jussi Bjorlingas.

Agentūros svetainėje internete pateikiamas dabartinis jos atstovaujamų menininkų sąrašas, kuriame – dirigentas Seiji Ozawa, Valerijus Gergijevas ir Mirga Gražinytė-Tyla, dainininkai Isabel Leonard, Russellas Thomas ir Branda Rae, pianistas Maurizio Pollini.

Daug metų agentūrai vadovavo Arthuras Judsonas, o nuo 1970 iki pat savo mirties 2015 metais – Ronaldas Judsonas. Jo įpėdiniu tapo Timas Foxas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)