Tai pirma asmeninė Urtės paroda. Rodomi darbai iš pastarųjų kelių kūrybinių metų Lietuvoje ir Anglijoje. Nors autorė linksta į tapybą, leidžia sau eksperimentuoti, nes kitos kryptys taip pat traukia. Dažnai piešia negalvodama nei apie tai, kas išeis, nei apie rezultato reikšmę. Taip sukurti darbai labai asmeniški, sunkiausiai apibūdinami, nes pirmiausia prasmę reikia išsiaiškinti pačiai.

„Keista atmosfera, kai pakyli aukštyn ar nusileidi gilyn: mažai deguonies, bet daug gyvių. Parodoje kalbama per tuos pasąmoninius gyvius: ateivius ir gyvūnus, kartais per jų hibridus. Jų santykiai atspindi žmonių arba rodo pavyzdį. Būna ir taip, kad kalba pati erdvė ir jai nereikia jokios gyvybės, jos atmosfera yra tai, kas svarbu“, – pristatoma paroda, veiksianti iki rugpjūčio 26 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją