Daina „Sielos dugne“ pasakoja, kad visa, kas yra nuostabu, dvasiška ir didinga bei visa, kas yra žiauru, šlykštu ir absurdiška, kyla iš kiekvieno mūsų sielos gelmės. Tai viena pamatinių dainų, formuojančių naująjį albumą ir naują grupės skambesį. Kurdami garsinį dainos peizažą, grupė panaudojo sunkiosios muzikos žanre retai sutinkamus instrumentus – sintezatorius, simfoninio orkestro elementus, kitų kraštų tradicinius instrumentus (sitarą, sarodą, šamaninius būgnus). Visa tai, kartu su stipriu ir dinamišku Pauliaus Simanavičiaus vokalu, galingais Augustino Bėkštos būgnų mostais ir nestandartinėmis Modesto Juškėno gitaros soluotėmis kuria unikalų muzikinį lydinį.

Kviečiame paklausyti „Sielos dugne“ grupės YouTube kanale:

Albumą rugpjūčio 28 dieną išleis leidybinė kompanija „Dangus“, nuo 1993-ųjų sėkmingai leidžianti alternatyviąją baltišką muziką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)